torsdag 16 augusti 2007

Överlevare

Hej alla läsare, bloggare och besökare!

Jag har förstått av alla de mail och meddelanden jag får att den här sidan är uppskattad av dem som hittar hit och återkommer. Många säger att de genom våra ord, fått insikter om, både hur det kan vara att vara utsatt för sexuella övergrepp, men också om hur viktigt det är att förstå att går att överleva trots svåra och tunga erfarenheter. Att hitta hit innebär för många att finna hopp.

Och vem kan inte låta bli att imponeras av det enorma mod och all den kraft som finns runt omkring och i er och oss alla?

Och vem upplever sig inte mindre ensam, när man upptäcker att man inte är det?

Vi tar tacksamt emot de berättelser ni vill dela med er av, antingen genom en text här på sidan eller genom era bloggar och hemsidor. Det finns redan en del att läsa här på "Överlevare". Det är bloggare som berättar sin liv. Dessa texter går att finna under rubriken "Överlevare berättar". Vissa av texterna kan stundtals vara tunga att läsa, men de är också fulla av kraft och tapperhet.

Fortsätt berätta! I tystnaden bor skammen som inte hör hemma hos er. I berättelsen om era liv, hur de än ser ut, finns liv och hopp. Och det är i dessa ting vi hittar kraften att just överleva.

Värme från Toppis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar