torsdag 28 februari 2013

Seminarium kring förebyggande arbete om sexuella övergreppÖverlevare fick nedanstående brev från två studenter vid Göterborgs Universitet. Det är ett viktigt ämne och vi hoppas att det går bra och önskar studenterna lycka till. 

Överlevare lägger ut texten här och understryker att vi tar inte ansvar för de läsare/bloggare som väljer att delta. Var rädda om er!

/Överlevare

"Vi är två socionomstudenter och vi undrar om några bloggare skulle vilja delta i ett seminarium kring förebyggande arbete om sexuella övergrepp. Diskussionen från det tänkta seminariet kommer att bli en del i underlaget till den studie (c-uppsats) som vi just nu genomför på Göteborgs Universitet. Vi är medvetna om att många på bloggsidan är och vill vara helt anonyma och vänder oss därför främst till de som i en mindre grupp kan tänka sig att diskutera ämnet. Det som sägs under seminariet kommer att behandlas anonymt i studien och diskussionen är helt på deltagarnas villkor. Diskussionsämnet är vinklat mot förebyggande arbete mot sexuella övergrepp, vilket innebär att vi inte kräver några detaljer kring egna erfarenheter.
Seminariet genomförs den 14e mars kl.17.00 på sprängkullsgatan 19 i Göteborg, med samling vid entren. Sluttiden är beroende på hur diskussionerna går och om det finns behov av samtal efter seminariet. Vid intresse hör gärna av er till någon av dessa mailadresser för mer information eller frågor: rkl.hansson@gmail.com , erikaholm@live.se.
Hoppas vi ses!


Med vänliga hälsningar,
Rebecca och Erika"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar